GstarCAD - ieftin, eficient, performant
HOME CONTACT
Evenimente
 
 GstarCAD a lansat aplicatia pentru iTouch si iPhone. Acum colectia este completa.

GstarCAD MC versiunea 1.1 pentru iPad, iTouch si iPhone 

GstarCAD MC 1.1, recent pus la dispozitia utilizatorilor, poate fi folosit nu numai pentru iPad, destinatarul primei versiuni lansate de Gstarsoft, dar si pentru iTouch si iPhone


Beijing, China: 13 Octombrie 2011 - GstarCAD, un lider al furnizorilor din industria de software 2D/3D a lansat pe piata de curand GstarCAD MC 1.1 pentru Apple iPad, iPhone si iTouch, la doar 3 saptamani de la lansarea ultimei versiuni GstarCAD MC 1.0 pentru iPad.

GstarCAD MC 1.1 pentru iTouch si iPhone

Noua versiune a GstarCAD MC are in vedere o gama mai larga de clienti, posesorii de iPhone, instrumentul care asigura o mai buna portabilitate si functii de comunicare mai puternice si care permite acum utilizatorilor, prin GstarCAD MC 1.1, sa acceseze desene, sa le modifice sau sa-si consemneze oricand ideile, oriunde s-ar afla, in situatii din cele mai diverse, rapid si eficient, cu confort superior si flexibilitate sporita.

GstarCAD MC 1.1 pentru iPhone

In plus, plecand de la GstarCAD MC 1.0 sunt adaugate unele functii foarte practice, cum ar fi afisarea integrala pe ecran (full-screen) si setarea interfetei grafice personalizate (GUI). Luand ca exemplu setarea GUI, GstarCAD MC 1.1 permite utilizatorilor sa personalizeze interfata cu utilizatorul, cum ar fi culoarea de fundal, marimea si locatia amplificatorului de imagine (Lupei), numarul maxim de entitati selectate, pentru a se potrivi cat mai bine obiceiurilor lor de lucru. Setarile pot fi salvate si rechemate fara actiuni repetitive. Mai mult decat atat, imbunatatirea performantei este un alt punct forte al GstarCAD MC 1.1. GstarCAD MC 1.1 mosteneste functiile puternice ale GstarCAD MC1.0 si le amelioreaza. imbunatatirile asigura efectuarea mai fina si mai rapida a operatiunilor realizate cu degetul, in comparatie cu alte aplicatii.

GstarCAD MC 1.1 pentru IPad, iTouch si iPhone

Asteptam portabilitatea pe Andriod.


Pe www.gstarcad.ro gasiti intotdeauna ultimele versiuni GstarCAD.

 

Dictionar de termeni CAD
Selectie dupa initiala > A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Altele

Sfaturi tehnice mai multe >>
Noutati & Evenimente mai multe >>
IOAN Co. SRL - Distribuitor unic in Romania
Despre noi
Produse
                  GstarCAD Professional
                  GstarCAD Standard
Atentionari
Date firma
Newsletter
 
 Vreau newsletter !  
 
 Numele


 Email

 

Clienti de renume ai GstarCAD !

GstarCAD - soft CAD nativ dwg. Compatibilitate maxima cu AutoCAD.

Parola si numele utilizatorului pot fi diferite pentru Forum si pentru Magazinul on line

Ce puteti face cu GstarCAD !


© 2013 IOAN Co., Ltd. All rights reserved. | Conditii de livrare   | Continut pachet
All trademarks, trade names or company name referenced herein are used for indetification only and are the property their respective owners.